0000

Terug naar overzicht

Nieuwbouw Madame Curiehof in Terneuzen

In mei 2019 is de bouw van nieuwbouwproject Madame Curiehof gestart. Dit plan omvat een uniek woonhofje met in totaal 19 energiezuinige nul-op-de-meterwoningen. Hiervan worden 12 woningen verhuurd door Clavis. Deze woningen zullen naar verwachting in het 4de kwartaal van 2019 worden opgeleverd. Binnenkort starten we met adverteren.

Nul-op-de-meter-woning
Een nul-op-de-meter-woning levert per saldo over het hele jaar net zoveel energie als dat er gemiddeld verbruikt wordt. Dit wordt mogelijk gemaakt door een goede isolatie van vloeren, wanden en daken, zonnepanelen, een warmteterugwininstallatie, een warmtepomp en vloerverwarming. De woningen hebben energielabel A+. Dit betekent veel comfort en lage woonlasten.

Levensloopbestendige woningen
De woningen hebben een hal, toilet, open keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer (met tweede toilet) op de begane grond. De woning heeft een inpandige berging, waar ruimte is voor bijv. een wasmachine. Er is een extra ruimte op de zolderverdieping. Hier bevindt zich ook de technische ruimte. Enkele woningen hebben een zogeheten topgevel, waardoor de zolderruimte aan de voorkant ruimer is. In het hofje is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Inschrijven in Zuidwestwonen
De woningen worden aangeboden via Zuidwestwonen.nl. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven om in aanmerking te kunnen komen voor een woning.


Foto's

Op de kaart

Algemeen

Plaats Terneuzen

Kenmerken

Woningtype Levensloopbestendigde nul-op-de-meter woningen
Aantal woningen 12
Terug naar overzicht