0000

Nieuws

Laatste nieuws

Laat onze mails niet in uw SPAM komen

23-03-2021

De afgelopen maanden hebben diverse e-mailservers hun beveiliging aangescherpt waardoor onze mails in de SPAM/Ongewenste mailbox terecht kunnen komen. Hieronder leest u wat u kunt doen om dit te voorkomen.

E-mailservers zoals Zeelandnet, Outlook en Gmail zijn continu bezig om de hoeveelheid spam tegen te houden om uw mailbox te beschermen tegen schadelijke berichten. Soms gaan ze daarbij iets rigoureuzer te werk dan ons lief is en dan komt persoonlijke e-mail in de spambox terecht.

U kunt dit oplossen door het afzenderadres (infozuidwestwonennl) toe te voegen aan uw contacten. Op deze manier ziet uw mailbox de mailtjes niet meer als ongewenst. We noemen dit met een moeilijk woord: whitelisten. Hoe u dit doet is bij ieder e-mailadres anders. Wij adviseren u om dit via Google op te zoeken. Gebruik de volgende zoekopdracht: “Whitelist+ naam van uw e-mailserver”.

Wat ook helpt is het actief verplaatsen van onze mails van de ‘SPAM/Ongewenste mail’ naar ‘Postvak In’. Daarmee laat u uw mailbox weten dat het terecht is dat u mails van Zuidwestwonen ontvangt.

Laatste nieuws