0000

Terug naar overzicht

Nieuwstraat Terneuzen

Centraal wonen in het kloppend hart van Terneuzen?

Aan de Nieuwstraat in Terneuzen ontwikkelt Clavis momenteel 10 moderne duplexappartementen. Ideale woningen voor 1-3 persoons huishoudens. 

De woningen.
Iedere woning bestaat uit twee verdiepingen. De hal, keuken en woonkamer bevinden zich op de 1ste verdieping. Op de 2de verdieping zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een berging. Alle appartementen beschikken over een terras op het Zuiden. Aan de achterzijde van het complex is een parkeerplaats. 

Duurzaam comfort.
De appartementen zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Een ventilatiewarmtepomp, vloerverwarming, extra isolerende beglazing en natuurlijk extra goede isolatie zorgen voor comfort en een besparing op de energielasten. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst, deze zorgen voor  elektriciteit voor de installaties in de appartementen. Meer informatie vindt u op de website van Clavis: https://www.clavis.cc/ik-ben-huurder/woning-en-onderhoud/projecten/project-details/item/17

De woningen zijn geadverteerd op Zuidwestwonen en het toewijzingsproces is gestart. Er kan momenteel niet meer gereageerd worden op deze woningen.

 


Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsTerneuzen

Kenmerken

WoningtypeAppartement
Aantal woningen10

Planning

Datum van opleveringdecember 2021
Start verhuurmaart 2021
Terug naar overzicht