0000

Terug naar overzicht

Ravesteynplein Vlissingen

l’escaut woonservice bouwt 54 eengezinswoningen en 54 appartementen rond het Ravesteynplein in Vlissingen. Het plein wordt opgebouwd met een binnen- en een buitenring. Daarmee behouden we het karakter van het oude Ravesteynplein. De sfeer van toen, maar wel met duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst. We bouwen in 4 fases: 22 appartementen aan de Hogeweg, 20 grote gezinswoningen aan de Nieuw Bonedijkelaan, 34 kleinere gezinswoningen aan het Ravesteynplein en tot slot 32 appartementen aan de Arbeidstraat.

De woningen

De appartementen en woningen zijn zo ontworpen dat ze passen in het straatbeeld van het Ravesteynplein. Alle woningen en appartementen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van duurzame installaties. Dat betekent voor de huurders lage energiekosten en veel wooncomfort.

De appartementen

Alle appartementen hebben een entreehal, woonkamer/keuken, een grote en kleine slaapkamer, een berging/ technische ruimte, toilet en badkamer. De appartementen op de verdiepingen hebben allemaal een eigen balkon van circa 4 m2. De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de straatzijde. Elk appartement ibeschikt over een aparte fietsenberging,

De eengezinswoningen

De woningen aan de Nieuw Bonedijkelaan zijn iets ruimer dan de woningen aan het Ravesteynplein en hebben een eigen tuin, die bereikbaar is via een brandgang.

De woningen zijn voorzien van een entreehal, technische ruimte, woonkamer/keuken en toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Alle woningen zijn voorzien van een bergzolder.  Bij de woningen aan de Nieuw Bonedijkelaan is deze bereikbaar via een vaste trap.

 


Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsVlissingen

Kenmerken

WoningtypeAppartementen en grondgebonden woningen
Aantal woningen108

Planning

Startdatumheden
Datum van opleveringvanaf oktober 2021
Start verhuurapril 2021
Terug naar overzicht