0000

Terug naar overzicht

De Meker, Middelburg

Woongoed Middelburg werkt aan een nieuw appartementengebouw op de kruising van de Sportlaan en de Nassaulaan in Middelburg. Wij noemen het gebouw 'De Meker'.

Ontwerp en indeling
Wij werken samen met architectenbureau NOAHH uit Amsterdam. De architect heeft een ontwerp gemaakt. In het gebouw komen 32 kleine huurappartementen van circa 60 m2 voor één- of tweepersoonshuishoudens. Op de begane grond zijn de bergingen, daarboven de 4 verdiepingen met appartementen. Het gebouw krijgt geen galerij aan de buitenzijde. De appartementen zijn te bereiken via de centrale hal. Alle appartementen hebben een balkon binnen de gevel van het gebouw.

 

Locatie
De Meker ligt op de overgang van de Veerse Poort naar de wijk Nieuw Middelburg. Door de positie tussen twee wijken heeft het gebouw een markante ligging. Het heeft een mooie plek aan het wijkpark. Het ontwerp van het gebouw past bij deze plek. Het gebouw staat in een rij van nieuwe appartementengebouwen in de Veerse Poort fase 5. Aan de oostkant van het gebouw loopt het fietspad Buizerdpad. De parkeerplaatsen liggen aan de andere zijde van het gebouw. Het terrein rondom het gebouw, richten we groen in. De bestaande bomen blijven staan.

 

Meer info over dit project vindt u op www.woongoed.nl/projecten.


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

PlaatsMiddelburg

Kenmerken

WoningtypeAppartementen
Aantal woningen32

Planning

Startdatumseptember 2021
Datum van opleveringseptember 2022
Start verhuurnog niet bekend
Statusin voorbereiding
Terug naar overzicht