0000

Terug naar overzicht

Redoute (Buiten de Veste), Steenbergen

Het project Redoute ligt in de nieuwe wijk Buiten de Veste in Steenbergen. Deze wijk ligt tegen het oude centrum van Steenbergen aan en zodoende zijn ook veel voorzieningen binnen handbereik. Maas Jacobs Bouwbedrijf bouwt hier in opdracht van Stadlander 16 Nul-op-de-Meter eengezinswoningen voor de sociale verhuur.

Het project Redoute ligt in de nieuwe wijk Buiten de Veste in Steenbergen. Deze wijk ligt tegen het oude centrum van Steenbergen aan en zodoende zijn ook veel voorzieningen binnen handbereik.

De doelgroep is bepaald op doorstromers die nu in het centrum van Steenbergen wonen, waar de komende jaren ook veel staat te veranderen. Maar ook starters zijn van harte welkom. De woningen zijn met aanpassingen ook levensloopbestendig te maken.

Nul-op-de-Meter

De woningen worden gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Alle huurwoningen worden Nul-op-de-Meter. Bij een Nul-op-de-Meter-woning wekken de zonnepanelen evenveel energie op als een gemiddeld gezin per jaar verbruikt. Er is geen gasaansluiting en de woning heeft  een warmtepomp. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat.

Bekijk hier de verhuurbrochure.

Beschikbaarheid:
De huurwoningen worden aangeboden via Zuidwestwonen.nl. Zorg dat u ingeschreven staat bij Zuidwestwonen.nl. 


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoningen
Aantal woningen16

Planning

Startdatumseptember 2022
Datum van opleveringmei 2023
Start verhuurjanuari 2023
Statusin ontwikkeling
Terug naar overzicht