0000

Volgordebepaling

Zuidwestwonen gebruikt verschillende manieren om woningen aan te bieden. Zoekt u snel een woning? Of bent u op zoek naar een bijzondere woning en heeft u de tijd?
Lees hieronder hoe u uw kansen vergroot!

Iedereen evenveel kans op een huurwoning

De woningen op Zuidwestwonen bieden we op verschillende manieren aan. Zo proberen we iedereen evenveel kans te geven op een woning.  Hieronder leest u welke manieren we hiervoor gebruiken. De icoontjes staan ook bij de woningadvertenties.

Inschrijfduur
De woningzoekende die het langst staat ingeschreven krijgt de woning als eerste aangeboden.

Eerste reactie
De woningzoekende die als eerste reageert krijgt de woning aanboden. Naar inschrijfduur wordt nu niet gekeken.

Loting
Uit alle reacties selecteert het systeem de gelukkige kandidaat door loting. Ook hier kijken we dus niet naar inschrijfduur.

Snelle reageerder
Bij deze methode verloot het systeem de woning onder alle reacties die tussen 20.00 en 20.30 uur zijn binnengekomen op de eerste dag van plaatsing. Alle reacties die na 20.30 uur binnen komen, gaan verder op volgorde van binnenkomst reactie.

Wens & Wacht
Hier kunt u eenmalig (per groep woningen) uw specifieke voorkeur kenbaar maken. U wacht vervolgens tot er een woning beschikbaar komt op de locatie van uw voorkeur en u aan de beurt bent op de kandidatenlijst.

 

Op basis van bovenstaande manieren selecteert het systeem een eerste kandidaat voor een woning. Accepteert deze persoon de woning niet, dan is de volgende kandidaat aan de beurt.