Nieuwbouwprojecten


Bouwen aan een duurzame toekomst

De aangesloten corporaties investeren continu in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van hun woningen. Ze zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Hier vindt u het overzicht van de woningen die momenteel in aanbouw zijn.
Kies weergave:
Afbeelding

't Lindeke, Halsteren (Vogelenzang)

't Lindeke maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Vogelenzang. Daarbij werken Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom en PLUS Vastgoed samen aan een levendig dorpshart voor Halsteren. Samen werken zij aan een gebied waar het prettig wonen, winkelen en ontmoeten is. 't Lindeke vormt samen met het nieuwbouwproject Nachtgaal de eerste nieuwbouw in het gebied. Het zijn tevens de eerste levensloopbestendige Nul-op-de-Meter (NOM)-woningen in Halsteren.

Meer details

Nieuwbouw Westerschans Goes

Voor meer informatie: https://www.rwsgoes.nl/projecten/nieuwbouwprojecten/goese-schans

Meer details
Afbeelding

De Nachtegaal, Halsteren (Vogelenzang)

Het nieuwbouwproject Nachtegaal maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Vogelenzang. Daarbij werken Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom en PLUS Vastgoed samen aan een levendig dorpshart voor Halsteren. Samen werken zij aan een gebied waar het prettig wonen, winkelen en ontmoeten is. Het appartementencomplex Nachtegaal vormt samen met de levensloopbestendige woningen aan Het Lindeke de eerste nieuwbouw in het gebied. Het zijn tevens de eerste...

Meer details
Afbeelding

Zilverschoonplein te Bergen op Zoom

De ontwikkeling aan het Zilverschoonplein maakt onderdeel uit van de vernieuwing van de wijk Gageldonk-West. Op deze locatie stonden de voormalige schoolgebouwen van de Driemaster. De Van Grunsvengroep bouwt voor Stadlander 24 nul-op-de-meter (NOM) woningen, waarvan er 10 levensloopbestendig worden uitgevoerd. De overige huurwoningen zijn traditioneel uitgevoerd met twee bouwlagen en een kap.  Daarnaast bouwt de Van Grunsvengroep 8 koopwoningen.

Meer details
Afbeelding

Nieuwbouw Madame Curiehof in Terneuzen

In mei start de bouw van nieuwbouwproject Madame Curiehof. Dit plan omvat een uniek woonhofje met in totaal 19 energiezuinige nul-op-de-meterwoningen. Hiervan worden 12 woningen verhuurd door Clavis. 

Meer details