**** DE INKOMENSVERKLARING 2016 KAN WORDEN OPGEVRAAGD BIJ DE BELASTINGDIENST. DEZE MAG U NAAST DIE VAN 2015 TOEVOEGEN AAN UW INSCHRIJVING. TOEVOEGEN KAN VIA MIJN PAGINA-MIJN DOCUMENTEN-INKOMENSVERKLARING ****

 

 

Nieuwbouwprojecten


Bouwen aan een duurzame toekomst

De aangesloten corporaties investeren continu in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van hun woningen. Ze zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Hier vindt u het overzicht van de woningen die momenteel in aanbouw zijn.
Kies weergave:
Afbeelding

Nieuwbouw "Zaal den Ronden"

Stadlander realiseert samen met aannemersbedrijf van Agtmaal uit Oudenbosch twee nieuwbouwprojecten in het centrumgebied van de wijk Nieuw-Borgvliet in Bergen op Zoom.

Meer details
Afbeelding

Nieuwbouw de Stadsweide in Kortgene: 20 appartementen

RWS Partner in wonen realiseert momenteel de Stadsweide in Kortgene. De Stadsweide is een nieuw complex met appartementen en voorzieningen voor bewoners èn dorpsbewoners. Een ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt.

Meer details
Afbeelding

Nieuwbouw Lievenspolder Terneuzen

De wijk Lievenspolder in Terneuzen staat aan de vooravond van een grote herstructuring. Met de sloop van 117 woningen en nieuwbouw van 95 energiezuinige woningen geeft Clavis de wijk een kwaliteitsimpuls, zodat bewoners het gebied ook in de toekomst zullen aanmerken als een aantrekkelijke woonomgeving. Samen met de gemeente Terneuzen is een plan ontwikkeld voor het plangebied. Ook de openbare ruimte wordt opnieuw ingericht: zo komt er meer groen en nieuwe...

Meer details
Afbeelding

Duinen van Haamstede Zuiderduin

Grenzend aan het mooiste duingebied van Nederland en aan de rand van boswachterij Westerschouwen, ligt "Duinen van Haamstede".

Meer details
Afbeelding

Duinen van Haamstede Zeepeduin

Grenzend aan het mooiste duingebied van Nederland en aan de rand van boswachterij Westerschouwen, ligt "Duinen van Haamstede".

Meer details
Afbeelding

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (centrum)

Het nieuwbouwproject Hof van Asselbergs wordt ontwikkeld in het hart van Bergen op Zoom, tegenover het NS-station.

Meer details
Afbeelding

Guido Gezellelaan, Bergen op Zoom

De woongebouwen worden ingepast in een groen en glooiend landschap, aansluitend op het naastgelegen park Groene Gordijn en met verwijzing naar de bos- en heide gebieden in de omgeving.

Meer details
Afbeelding

Vestetuin Tholen

De nieuwe wijk Vestetuin te Tholen ligt direct tegen de oude zeedijk, waar je een prachtig uitzicht hebt over de jachthaven. In Vestetuin komen zo’n 116 woningen met een tuin en circa 46 appartementen. De wijk Vestetuin is volop in aanbouw. Hier worden schitterende huizen gebouwd in een heel aantrekkelijke architectuurstijl. Stuk voor stuk ontworpen met oog voor detail. Net als in de oude stad. Het woningaanbod is heel gevarieerd. Zo vind je in VesteTuin...

Meer details