Zuidwestwonen respecteert en beschermt uw privacy!

Lees hier meer over ons privacystatement

**** Wist u dat u de inkomensverklaring 2017 inmiddels ook kunt opvragen bij de belastingdienst! Voeg deze toe aan Mijn Pagina-Mijn documenten ****


 

Nieuwbouwproject


Hollandiaplein te Goes

Holland gezellig, zonnig én zuinig wonen!

Hollandiaplein is een prachtig appartementencomplex in het hart van Goes met in totaal 36 huur – en 24 koopwoningen.  De fraaie architectuur met strakke lijnen en de bijzondere carrévorm biedt volop ruimte, heerlijk wooncomfort én een intieme aantrekkingskracht.  Binnen de vorm van het gebouw is een binnenterrein beschikbaar. Hier worden parkeerplaatsen gerealiseerd en kunt u parkeren met een parkeervergunning. Het complex heeft een zeer gunstige ligging op een steenworp afstand van het centrum, het treinstation en diverse winkelvoorzieningen.

 

 

Het gebouw is voorzien van een liftinstallatie. De hoofdentree is met een persoonlijke elektronische sleutel te openen en ook vanuit de woning zelf te bedienen middels een videofooninstallatie. Kenmerkend voor het gebouw is dat er geen individuele gasaansluiting aanwezig is. Ten behoeve van de verwarming wordt een energiesysteem aangelegd op basis van Riothermie. (Warmte- /koudeopslag uit rioolwater.) Een centrale warmtepompinstallatie verzorgt de verwarming en koeling van de appartementen. Elk appartement is voorzien van eigen verbruiksmeters.

De 36 huurwoningen bevinden zich aan de kant van het Hollandiaplein en aan de kant van de Karel Doormanstraat/Westsingel. Wanneer u in aanmerking komt voor een huurwoning, krijgt u de mogelijkheid om een keuken te kiezen. Alle huurappartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een balkon. De appartementen hebben tevens een ruime woonkamer met veel lichtinval ,door de grote ramen van vloer tot plafond en de balkons.  Daarnaast is iedere woning voorzien van een privé fietsenberging, welke gelegen is op de begane grond.

Geïnteresseerd in een huurappartement?
U kunt reageren op de woningen in de periode van: maandag 27 november vanaf 20:00 uur tot en met maandag 11 december 19:00 uur.  Bij de advertenties kunt u ook de plattegronden van de woningen inzien.

Geïnteresseerd in een koopappartement?
Neemt u dan contact op met Kuub Makelaars in Goes, via telefoonnummer 0113 – 22 77 88. Er zijn nog enkele koopappartementen beschikbaar.  De koopwoningen bevinden zich aan de kant van de Willem Barentzstraat.  

 

 

 

 

 

 

Overzicht nieuwbouwprojecten